moonshriek.blogg.se

My gaming blog about nerd stuff!

Skuggrosen liten uppdatering.

Kategori: Allmänt

 Så många har sagt till mig att dom är intresserade av hur det går med detta projekt. Kan svara att de går ju iaf framåt, men sakta. Stötte på problem då det verkar som för att komma vidare i storyn och inte kunna springa till sista bossen direkt behövs det nyckelföremål (key items) som hindrar en att gå till vissa platser och låsa fram unika konversationer med olika personen. Så då måste man göra quests som ger dig dessa nyckelföremål antingen via kistor eller när du spöar en viss boss. Så det håller jag på med nu. Tog även två skärmdumpar (haha måste skriva på svenska för att spelet är på svenska) som jag bjuder på här. Ni får gärna kommentera om vad ni vill se, ni behöver inte säga de när ni träffar mig utan kan faktiskt skriva här :D
 
Ditt första uppdrag!
Första försöket till en mellansekvens. 
 
Mer imorn! Hejs!

Kommentarer

 • Per säger:

  Kanske inte passar in i temat men en fet mecha-fågel som boss! :D

  Svar: Skulle kunnat göra det om de fanns sprites/boss modeller för det. Men de är renodlat fantasy. Fanns Sci-fi och samurai att köpa till men de kostade ju ca 200spänn styck.
  Sebastian Möller

  2013-03-19 | 05:39:45
  Bloggadress: http://www.zgz.se
 • Jonas säger:

  Lätt en quest där man har varit ute och supit en jävla massa och måste ta reda på va fan man gjorde igår?!(inspiration Guild Wars 2)

  Svar: Ja de vore ju kul haha xD
  Sebastian Möller

  2013-03-20 | 16:20:04

Kommentera inlägget här: