moonshriek.blogg.se

My gaming blog about nerd stuff!

Så dags för lite uppdateringar!

Kategori: Allmänt

Har har fullt upp på annat håll och inte hunnit nörda mig så mycket. Men lite har ja gjort och de dyker upp här.
 
 
-Skuggrosen-
 

Börjar med att bjuda på lite bilder.
 
 
30st Monster inlagda och omgjorda så dom ska passa bättre i mitt spel. Försöker komma på svenska namn på till exempel; Ogre (Rese? Våga vägra träsktroll iaf!) Kom gärna med förslag har inget på lager.
 
 
Den gamla eremitens hus! Vad kan man finna och göra där?
 
Annars går spelet sakta framåt bygger och bygger åter igen mer och mer städer, byar, grottor och ruiner. när allt de är klart kan storyn komma igång igen.. Vill inte tröttna eller bara lägga av. Så måste göra lite emellan och försöka lista ut hur man löser vissa saker.
 
-Blood Bowl-
 
Laget är klart! Basningen kvar visserligen och har bara 7 spelare.. Men färdigmålade iaf! 
 
Lagfoto- F.v: Tentaclus Longus, Infectus Totalus, Tobbe Tuberkulos, Markus Malaria , Peter Polio, Eric Ebola , Benny Borrelia
 
 
 
-Necromunda-
 
Två bilder på gängarna
 
Gäng Bossen - Svärd och Shotgun, får jobbet gjort i närstrid!
 
Hela gänget 19st!!

Ungefär en månad

Kategori: Allmänt

Så snart fyller man år då, bara lite mer än en månad kvar nu ungefär! 
 
Så jag tänkte ge er lite presentförslag, haha!
 
Lego
 
Bobas Slave 1 - Länk
 
Vem älskar inte att bygga lego oavsett ålder?! Och inte vilket lego som helst Star Wars lego såsom Bobas rymdskepp!
Detta skepp har skådats på Barnenshus ett lokalt företag i Västerås ifall ni ville veta!
 
Replicas
 
Här finns det hela två val!
 
Version ett
 
Eller
 
Version två
 
Två stycken hjälmar i två olika priskategorier, ska jag vara ärlig gillar jag utseendet på den billigare mer (Chockade eller hur?).
 
Övrigt nördigt + Onördigt 
 
Sen har vi ju allt annat nördigt som inte har med Boba Fett att göra... Plus kalsonger och strumpor.. Vem behöver inte det?
 
 
Hoppas ni känner er inspirerade nu! Hejs!

Färdig.. Typ

Kategori:

Nu så är Blood Bowl laget färdig målat. Iaf dom 7 modellerna jag har. Endast basningen kvar.

Så då började jag på mina halvfärdiga Kultister, 19 st som kommer användas både i 40k och Necromunda. Bilder på de färdiga laget och på kultisterna kommer upp i morgen.

Nu ska det spelas Mass Effect 3!

Hejs!

Necromunda

Kategori: Allmänt

Så nu när Blood Bowl ligan har kommit halvvägs och de är en stor hit så vänds mina blickar mot ett av GW:s andra "små" spel, Necromunda
 
Jag har alltid gillat deras små spel som just Blod Bowl och Necromunda mer än deras stora spel Warhammer Fantasy och 40K. Mest tror jag pågrund av att du har runt ca 10 modeller att börja med som du kan forma och utrusta bäst helst du vill (Så länge reglerna tillåter). Och inte behöver köpa på dig en hel arme för flera tusen för att kunna börja spela, utan de räcker med att köpa en lag/gäng låda och börja spela direkt! 
Det andra jag tror som får mig att gilla de här mer är att de mer inriktar sig på modellerna och vad dom har för saker som gör att man kan personalisera sina gängare bäst man vill. För att inte glömma alla häftiga regler som knockback på shotgun och att man kan trilla ner från flera våningar och liknande, väldigt underhållande.
 
Som jag tidigare nämt ska jag använda mina Kaos Kultister som Necromundagäng men är även sugen på ett gäng med Underhives drägg såkallade Scavvies, degenererade människor som bor i de giftiga ödeländerna. 
 
Kultisterna
 
De här är Chaos Cultist som jag kommer använda (Inte jag som målat, snodde bara bilderna) 
 
Scavvies
 
 
Det här är det man får med i sin grundlådanär man köper Scavvies, 1st Scavvie Boss, 1st Scaly och 6st Scavvies. 
 
Så min plan är att försöka starta en Necromunda kampanj i framtiden, det som krävs är minst 2st spelare och fler kan hoppa in i kampanjen även efter kampanjen börjat. Man får spela flera gäng, inte bara ett. 
 
Så det ska jag försöka ta tag i när Blood Bowl Säsong 1 är över! 
 
Här är en länk till alla reglerböcker och liknande till Necromunda från GW:s hemsida.

Bödeln och Ryssen!

Kategori:

Efter partiet ZOMBIE!!! Så åkte Lill-Sebban och William hem. Då passade jag Fähre och Anton på att ta på oss bödelsluvan och bege oss till den franska revolutionen i Guiliotine!! Ett fantastiskt roligt spel som går ut på att halshugga folk under revolutionen. Fähre tog hem vinsten med hela 40 poäng! Trodde jag skulle ha vinsten som i en ask efter att ha fått 17 poäng redan första dagen, men tji fick jag!

Efter förlusten i att skilja huven från kroppar så gick Anton hem, så jag, Jocke och Fähre plockade fram pisolerna och spelade Kablamo en taktisk brädspels version av ryskrolett! Väldigt kul och blev helt sjukt svårt att hålla koll på alla sina olika kulor man laddade i sin pistol och böt kulor med varann. Fähre bet i gräset först, så då var det headsup mellan mig och Jocke. . Där jag till slut förlorade, trist men man vinner inte jämt!!

Allt för denna vecka! Hejs!!

Klubb-Söndag

Kategori: Allmänt

Så idag var det min åka och va nörd på klubben dag. Ja jag har en sån dag varje vecka, vanligtvis söndagar. Jag kom ner och då var Jocke, William och Lill-Sebban där. Vi visste inte vad vi skulle hitta på så vi gick och kikade bland brädspelen och hittade ZOMBIES!!!
 
Spelet går iaf ut på att fly från en stad fylld med Zombies genom att ta sig till helikoptern som finns någonstans i staden. Genom att leta sig igenom staden så får varje spelare i sin tur flippa upp ett stadskort som visar en del av staden tex polisstation, gator och den sista man flippar upp är helikopterplattan. 
 
Det finns ett alternativt sätt att vinna spelet på också, den som först dödar 25 st odöda vinner spelet. 
 
Spelet börjar med att spelarna startar i stadens park för att sedan ge sig ut att leta efter vapen, ammo och liknande för att klara sig mot alla horder av odöda. Varje spelare startar med 3 st Liv-tokens (Som används för att slå om slag) och 3 st Ammo-tokens (Som används för att ge +1/token på ett tärningsslag). 
 
Varje spelare börjar även med 5 st Event-kort som kan hjälpa dig, eller göra livet surt för en annan spelare genom att till exempel ge din karaktär ett vapen eller placera ut fler odöda på en valfri plats på spelplanen. 
 
Din tur:
 
1. Du flippar upp ett stadskort och lägger ut angivet antal odöda och tokens som det står beskrivet på kortet.
 
2. Din tur startar med att du slår en t6 för att slå fram hur långt din karaktär går den här rundan.
 
3. Om det står en odöd i samma ruta så måste du besegra den innan du fortsätter.
 
4. Du drar ett Event-kort
 
5. Nu kan du flytta din karaktär och plocka upp tokens som ligger i byggnader och slåss mot de odöda.
 
6. Efter du gått och slagits klart så får du slå ytterligare en t6 för att ta reda på hur många odöda du får flytta på, för varje värde på tärningen får du flytta så många odöda ett steg var. 
 
7. Nu kan du om du vill slänga ett av korten du har på handen, inget måste. 
 
8. Turen går över till nästa spelare.
 
OBS! Du kan när du vill spela Event-kort med undantag om du i står i strid med en odöd i början på din tur.
 
Sen fortsätter spelet så tills en spelare antingen lyckas komma ombord på helikoptern eller lyckas döda 25 st odöda.
 
Här följer lite bilder på dagens spel omgång.
 
Vem är vem? Jo de ska jag förklara.
 
Grön spelare - Jocke 
 
Blå spelare - Lill-Sebban
 
Svart spelare - William
 
Boba Fett - Jag såklart!
 
 
Spelet har i stort sett precis börjat. Men Jocke har ändå lyckats att nästan länsat hela sjukhuset på förnödenheter och odöda!!
 
 
Alla springer åt var sitt håll och letar.
 
 
Blir bara fler och fler odöda, hela staden kryllar ju av dom!
 
 
Min fjuttiga Killcount på 5 st odöda.. mer än halvvägs från Jockes 11!
 
 
Staden är ju hur stor som helst! När kommer helikoptern!?
 
 
Ah!!! Va det där du var!! HAHA!!
 
 
Vart är alla andra då?... Vänta va!? Jocke har 22 odöda på sin killcount!!!! GET TO DA CHOPPER!!!!
 
 
Ljuva vinst jag känner segerns sötma!!!
 
Men vänta vad händer nu!!! Jocke spelare ett kort som säger att jag går vilse! VA!? Hur fan kan du gå vilse Boba!!!! Plattan är ju fan mitt framför snoken på dig.. Jaha irrar tydligen bort mig till startparken igen... KUL! Där vann Jocke med 25 i Killcount! KUL!!! 
 
 
Grattis Jocke! Kul spel de här. ;)

Star Wars Fredag!

Kategori: Allmänt

Så Jocke kom över en sväng på kvällen och ville umgås. Vi bjöd på hallosoda, gelenappar och chilicheese rings. Han stod för donuts!!! Han hade införskaffat Star Wars LCG från Fantasy Flight, som vi skulle ta oss an att testa. Efter en liten regel genomgång så skulle vi köra igång, jag skulle så klart spela dem onda och Jocke spelade dom goda. Men! Fanns två stycken onda och två stycken goda lekar i de här spelet fanns även två stycken halv lekar som man kunde bygga in de andra lekarna. 
 
Kommer skriva lite om de goda lekarna och mer om dom onda då det var dom jag spelade.
 
 
De goda lekarna: 
 
Jedi : Deras lek bestod såklart av jedi-scums och lite av deras flygskepp från klonkrigen, Deras stora hjältekort var Obi-Wan Kenobi.
 
 
Rebel Alliance: Den här var full med Rebel-scums såsom Admiral Ackbar (Stort minus att de inte stod "It´s a trap" som hans flavour text på kortet), Mon Mothma och Prinsessan Leia. Annars va den fulltryck med mesiga rebeltrupper och flygskepp som X-Wing och A-wing. 
 
 
De onda lekarna:
 
Sith: Det här var en hård tung lek som innehöll både Kejsaren och Darth Vader (Deras tredje hjälte kort var Vaders Tie-Figther Advanced). Fanns även Kejsarens Royal Guards och Darkside Apprentice fina hårda killar men deras flotta var ännu hårdare, Corusants Försvarsflotta som aldrig kunde attackera men var nästintill oslagbar i försvar. Det stora problemet med leken var att dom hade Corusant som försvarsobjektiv och om man förlorade den så förlorade man spelet.
 
Imperial Fleet: Inte fullt så hård lek som Sith leken då den var full med Stormtroopers och Tie-Figthers, Deras hjälte kort jag fick upp men aldrig han spela var Grand Moff Tarkin. Så det var ju inte speciellt häftiga karaktärer i den heller. 
 
Scums and Villains lekarna:
 
Smugglers: En lek full med smugglare som hade Han Solo som hjälte, går nog bäst ihop med de goda lekarna. Fanns nya objektiv med dom här. Som bättre matchar in i Smugglar temat.
 
Bounty Hunter: Leken var full med hårdhudade, hjärtlösa prisjägare med min favorit Boba Fett som hjälte kort. Hans bountyhunter rustning och blaster fanns också med som kort i leken. Nya objektiv även här mer passande för hårda prisjägare.
 
Boba Fett <3
 
Matcher: 
 
Jag och jocke spelade två matcher Jedi vs Imperial Fleet och Rebel Alliance vs Sith. 
 
Jedi vs Imperial, matchen tog slut fort då Jocke lyckades spela ut Obi-Wan Kenobi direkt i början och fick ett sånt stort övertag att det inte gick att komma igen tyvärr..
 
Så 0-1 i matcher.
 
Rebel vs Sith, En olidligt spännande och jämn match. Lyckades få ut Corusant försvarsflotta och Darth Vader men de räckte tyvärr inte ändå till vinst. En tur från vinst så lyckades Jocke knipa segern genom välspelade Event-kort som jag inte kunde göra något för att stoppa. 
 
Så kvällen slutade med 0-2 i matcher. Så kvällens vinnare var Jocke och hans Rebel-scums!
 
 
Här kommer två bilder på snacksen och lite kort!
 
 
Tack Jocke, väldigt trevligt att förlora! Hejs!

Magic The Gathering

Kategori: Allmänt

Så nu har vi kommit fram till lite MTG. Ska skriva lite om mina Commanders till EDH.
 
3 av dom som kommer upp nu är WIP.
 
Gringrin EDH
 
Leken går då ut på följande, Creatures med ETB-effekter (Enters the battlefield) och LTB-effekter (leaves the battlefield) så att man kan spela ut creaturen för att den ska göra något sedan offra den gör att göra Grimgrin större och såklart Untapa han.
 
Det är ungefär det. Lätt tema, väldigt commander beroende, kanske inte världens bästa lek men rolig.
 
 
Jor Kadeen EDH
 
Jor Kadeen aka Jörgen, Leken är simpel mycket metalcraft mycket artifakter och mycket snabba slå hårt killar.. Gärna ut med Jörgen också!
 
 
Nicol Bolas EDH
 
Troligtvis min sämsta EDH lek. Går ut på discard.. Sisådär med discrad kort i den också.. Haha!
 
 
Niv-Mizzet EDH
 
Den första EDH:n jag byggde, går ut att dra kort och dra ännu mer kort. Riktigt rolig typ enbart Magnus som vunnit med den dock!
 
 
Zedruu EDH
 
Denna lek går ut på att ge bort kort för att få dra kort och sedan när man får upp rätt kort vinna spelet på en attack genom att ta över alla motståndarnas(ens) creatures.
 
 
Triplets EDH
 
WIP....
 
Ghost Council EDH
 
WIP...
 
Rakdos EDH
 
WIP...
 
 
De var allt just nu..

De där om igår.

Kategori: Allmänt

Ja vet att jag sa att jag skulle skirva igår. Det blev ju inte av. Men! Skriver idag, de är väl alltid något.
 
Då det var fullbokat med händelser igår efter jobbet så fanns det ingen tid för nörderier, tyvärr. De suger lite att jobba förmiddag, går och lägger mig vid 20-20.30 tiden för att orka upp vid 04 på morgonen. Då hinner man inte med att nörda sig då Saga somnar vid ca: 19.30. 
 
Vi ser lite framåt istället.
 
- Warzone -
 
Så att deras kickstarter nådde idag 80k gränsen vilken låste upp Capitol till beställning, mysigt men jag håller mig nog till Cybertronic. 26 dagar kvar till kickstartern avslutas så hinns nog låsa upp mer godis innan man gör den slutliga beställningen.
 
- Blood Bowl
 
På söndag har jag och Jocke preliminärbokat en match med Nurgle mot Halflings. Ska bli väldigt intressant (Lovas bilder från detta). Har aldrig tidigare mött ett halflingslag så de ska bli spännande. 
Har Stefan tid blir de kanske även vår liga match spelad vore ju skönt då de är för längesen den skulle ha spelats.
 
-Sagan om Skuggrosen-
 
Arbetet går framåt sakta, lite finputs här och där blir nog ett ryck till helgen så ni får se nåt nytt och roligt. Kanske en bild på alla skills jag översatt! Har insett att jag måste in och finjustera klasserna också då vissa har skills alla levels och vissa var femte, väldigt underligt finns säkert en logisk förklaring men roligare med mer skills.
 
- WH 40k-
 
Har som mål att ta hem en unit (vad får vi se) som ska bli färdig målad i helgen, troligtvis blir det mina Kultister som även ska användas som Necromunda gäng. Bild utlovas på dessa också. 
 
 
Men nu väntar det wienerbröd sen sängen! Pusshejs!

Skuggrosen liten uppdatering.

Kategori: Allmänt

 Så många har sagt till mig att dom är intresserade av hur det går med detta projekt. Kan svara att de går ju iaf framåt, men sakta. Stötte på problem då det verkar som för att komma vidare i storyn och inte kunna springa till sista bossen direkt behövs det nyckelföremål (key items) som hindrar en att gå till vissa platser och låsa fram unika konversationer med olika personen. Så då måste man göra quests som ger dig dessa nyckelföremål antingen via kistor eller när du spöar en viss boss. Så det håller jag på med nu. Tog även två skärmdumpar (haha måste skriva på svenska för att spelet är på svenska) som jag bjuder på här. Ni får gärna kommentera om vad ni vill se, ni behöver inte säga de när ni träffar mig utan kan faktiskt skriva här :D
 
Ditt första uppdrag!
Första försöket till en mellansekvens. 
 
Mer imorn! Hejs!

Blood Bowl Söndag!

Kategori: Allmänt

Idag var man ner på klubben för att spela sin match... Den blev inte av. Motståndarens daotter hade tydligen blivit magsjuk. Känns surt för matchen skulle varit spelad senast förra onsdagen, men vad ska man göra. Jag som tänkt ta och fixa bilder på mitt Norselag men de får bli ett senare tillfälle.
 
Jaha så blev att sitta och måla sina Nurglekillar. 
Det som hänt sen förra gången är att allt vitt har blivit målat med Skull white som toppfärg. Har även målat tarmpartierna och lite detaljer i ansiktet på Nurgle Warriors med Red gore sedan Blood red drybrush och ett lager Red wash över det för att sedan avsluta med en Blood red drybrush till. Sen var det dags för skorna och handskarna där kör jag på en grund med Scorched brown och en drybrush Calthan brown för att sedan washa med Brown Ink och slutligen lägga ett lager till med Calthan brown.
 
Väldigt nöjd över resultatet nu är det bara silvertrimmet kvar på rustningarna och basning sen är dom klara!
 
Tack för mig. Hejs!

Ännu en färg!

Kategori: Allmänt

 
 
Så nu kommer en liten uppdatering angåenge Nurgle laget - Punchbags
 
 
 
Alla har fått sin gråa grundfärg till det som ska bli vitt, den gråa färgen jag använde var Astronomican grey. Rotters fick en uppgradering på hudområdena blev en bas först med 1/2 Camo green och 1/2 Bronzed flesh för att sedan drybrusha på Iyanden darksun. Följt av en Ogryn fleshwash. Drybrusha på Iyanden darksun igen för att till slut få en drybrush av Bleached bone
 
Nurgle Warriors fick den kärleken första gången. Så nu är de samma hudton och alla är i fas med arbetet.
 
Allt för ikväll. Hejs!
 
 

Blood Bowl

Kategori: Allmänt

På söndag är det dags för min tredje match i klubbens Blood Bowl liga. Har förlorat dom två första matcherna men hoppas väl på vinst nu, är ju tredje gången gillt! Möter ännu ett Dark Elf lag, gjorde det i min andra match också så jag är ju inte allt för lycklig då dom har knivsvingade lönnmördare på planen som gör livet svårt för mina Norsekillar.
 
I ligan spelar jag inte mitt nurgle lag då det inte är komplett eller målat färdigt än. Jag spelar mitt Norselag: Migthy Mammoths. Norse är ett enligt mig bra start lag då i princip alla dina spelare startar med skillen "Block", den gör så att resultatet "Both Down" på tärningen inte sänker mina hårda Norsekillar utan bara motståndaren (Om inte han också har "Block" på sin spelare). Det dom saknar från start dock är en spelare som är bra på bollhantering, deras thrower har "Pass" vilket gör det lättare att passa bollen till en medspelare men han börjar inte med "Sure Hands" som dom flesta andra lags throwers får i början vilket gör det lättare att plocka upp bollen och undvika en onödig turnover. Det som lider av att dom får starta med "Block" är att deras Armour Value (AV) sänks från standarden på 8 till 7, vilket gör att dom blir svårare att slå ner pga "Block" men dom har större chans att bli skadade pga sin AV 7. Ett mindre känns inte som en så stor skillnad på papper men i matcherna gör det stor skillnad. 
 
Norse har också väldigt starka positionsspelare såsom:
 
Berserker (Blitzer) som startar utöver "Block" med "Jump Up" vilket gör att om han blir nertacklad så kostar det honom inget i Movement för att resa sig upp, Han startar även med "Frenzy" Vilket gör att om han slår "Push" så måste han följa efter och göra en tackling till. Han måste även följa efter om han tacklar ner motståndaren, men stannar då i rutan som motståndaren stod i.
 
Runner (Catchers) startar med skillsen "Block" och "Dauntless" som gör att han kan psykiskt kan pumpa upp sig att tackla ner större motståndare genom att tillfälligt höja sin styrka till samma som motståndarspelaren han vill tackla.
 
Ulfwereners (Varulvar) som byter ut 1 i AG mot 1 i ST så han hamnar på ST 4 och AG 2 han har även "Frenzy" men han saknar dock "Block"
 
Totalt sett tycker jag att Norse är ett lag som är starkt i lågt utvecklade ligor och i nystartade ligor pga att de flesta börjar med block. Känns som ett bra lag att spela om man är ny i spelet, tack vare deras underbara start skills.
 
Detta var allt för mig nu. Hejs!

Iron Warriors

Kategori: Allmänt

Tänkte visa upp storleksskillnaden på mina modeller i Iron Warriors armeén.
 
 
Från vänster: Chaos Cultist, Aspiring Champion, Helbrute, Defiler.
 
Modellerna är inte färdiga än utan mest grundmålade. Defilern är enbart sprayad.

Egna spelet - Sagan om Skuggrosen

Kategori:

Original titeln var: The Shadowrose Saga. Men eftersom allt kommer vara på svenska i spelet så tyckte jag inte (Jocke som påpekade) att titeln skulle vara på engelska. Så då fick de bli Sagan om skuggrosen, låter som ett uppdrag eller en kampanj till Drakar och demoner. Men i och med att jag ville göra spelet på svenska så var det mycket jobb redan från början. ca 130 skills och närmare 300 items som skulle få svenska namn och beskrivningar. Ett annat problem med ett spel på svenska är dialogerna. När ja tänker dialogerna i huvudet är dom ju på engelska och när man vill få över dom häftiga replikerna så känns de bara ostigt på svenska. Men det är väl sånt man får räkna med. Världskartan till spelet är klar. Det är bara själva städerna och alla grottor och liknande kvar vilket kommer ta mycket tid på jag inte är haj på det här med hur man fakriskt gör för att spelet och storyn ska gå vidare med event och liknande.Igår fick jag göra om Introt också. Ett intro på 3 minuter känns inte som de borde ta för alltid att göra om men jag gjorde ett helt ny inledning med flytande text där man fick mer bakgrundshistoria och en chans att faktiskt döpa huvudkaraktären. Detta bidrog till att jag fick ändra en hel del dialoger där karaktärens namn dök upp när han hade ett fast namm.Allt för mig nu. Skriver mer sen! Hejs!

Så att!

Kategori: Allmänt

Så att de är lite att komma in i nu med alla mina WIP:s 
 
Tänkte försöka dra en snabb genomgång av projekten som är igång för tillfället.
 
-Blood Bowl-
Vi har ett stycke Nurgle Blood Bowl lag, hittills bestående av 5st Rotters och 2st Nurlge Warriors.
De ska tillkomma 2st Warriors till och 2st Pestigors för att få ihop till startelvan som krävs.
Nurgle Warrior Bro-fist!
Rotters Benny Borellia och Peter Polio.
 
-WH 40K-
 
I 40K har jag en 1500p Iron Warriors arme som är WIP. Det mesta är inköpt och halvmålat. men långt ifrån klart. Armélistan kommer upp senare.
 
 
-Magic The Gathering- 
 
I MTG så spelar vi mest Commander (EDH).
Så där har jag 4st lekar som ligger och är halvfärdiga. Commanders och leklistor på både dom färdiga och ofärdiga kommer upp senare.
 
-Doomtrooper- 
 
Ett gammalt utdött kortspel från 94-99 från svenska Target Games. Har en lek med Cybertronic/Imperial som snart ska få användas.
 
-Warzone-
 
Ett figurspel som bygger på samma universum som Doomtooper alltså Mutant Chronicles universumet.
Kommer i en ny utgåva i sommar som jag är väldigt sugen på och följer med stort intresse. Kommer nog dyka upp fler bilder från de här i bloggen.
 
-Rpg Maker- 
 
Så har det kommit till det som den stora nörden man är har jag köpt ett program RPG Maker VX Ace för att göra mitt eget spel i en grafik som påminner och de äldre final fantasy spelen. Detta tänker jag lägga upp bilder och skriva lite om här och när de till slut blir klart ska jag ge de till några vänner och lägga över det i Shadowplayers dator nere på föreningen så att alla ska få en mysig spelupplevelse.
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.